tag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post1197420963488367949..comments2023-11-20T15:27:14.269+01:00Comments on Fiolinea - Ślubna Galanteria Papiernicza: Szlakiem Gordona Ramsaya - brunchfiolineahttp://www.blogger.com/profile/01277503256136104049noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-30638690397932995572014-04-08T08:40:40.348+02:002014-04-08T08:40:40.348+02:00Moja odpoczywała, tyle ile napisałam i wcale nie b...Moja odpoczywała, tyle ile napisałam i wcale nie była zimna. Robiłam to wg instrukcji Ramsaya.fiolineahttps://www.blogger.com/profile/01277503256136104049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-65111628848802884042014-04-07T13:09:05.088+02:002014-04-07T13:09:05.088+02:00Mięso ma odpoczywać 2-3 minuty (nie tyle ile było ...Mięso ma odpoczywać 2-3 minuty (nie tyle ile było pieczone).. Po 15 minutach to ono będzie zimne...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-30594620783139155882013-03-12T09:53:15.307+01:002013-03-12T09:53:15.307+01:00Mam nadzieję, że wyjdą pyszne kanapki :) smacznego...Mam nadzieję, że wyjdą pyszne kanapki :) smacznego! :))fiolineahttps://www.blogger.com/profile/01277503256136104049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-65373677136026132392013-03-12T09:43:59.098+01:002013-03-12T09:43:59.098+01:00Wielkie dzięki. Dziś próbuję przepis :)Wielkie dzięki. Dziś próbuję przepis :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-5848669104093156802013-02-22T20:24:10.428+01:002013-02-22T20:24:10.428+01:00Witam,
1) tak w oryginale była oliwka z oliwek, j...Witam,<br /><br />1) tak w oryginale była oliwka z oliwek, ja wszystko na niej smażę :)<br />2) nie było podane jakiego rodzaju masło, ja dodałam zywkłe, nie daje się go duże, tylko do zrobienia odrobiny sosu, który wpije smak czosnku, mięsa i tymianku, aby następnie polać<br />3) pieczemu ok 10-15 minut w zależności od piekarnika. Mięso po wyciągnięciu ma być miękkie. Zawsze jak wyciągniemy i stwierdzimy po nakrojeniu, że jest za surowe dla nas można podpiec jeszcze chwilkę. Należy pamiętać też żeby mięso odpoczęło na talerzu tyle ile było pieczone.<br /><br />Pozdrawiam :)fiolineahttps://www.blogger.com/profile/01277503256136104049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6233137340601532465.post-17068563747327342612013-02-22T20:20:11.325+01:002013-02-22T20:20:11.325+01:00Witam,
Mam kilka pytań:
1) Czy w oryginale na pewn...Witam,<br />Mam kilka pytań:<br />1) Czy w oryginale na pewno była oliwa z oliwek? Przecież do smażenia ona się nie nadaje.<br />2) Czy w oryginale było masło klarowane czy zwyłe?<br />3) Ja długo piec w piekarniku?<br /><br />Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam! Anonymousnoreply@blogger.com